C.S.Boxmeer

Marijn van Os

 

C.S. Boxmeer staat voor Chauffeur Service Boxmeer.                                                  

Mijn ervaring als chauffeur; 

Vanaf 1972 ben ik werkzaam geweest als internationaal chauffeur vrachtvervoer. In 1980 ben ik als touringcarchauffeur-reisleider begonnen en heb heel Europa bereisd met gasten van allerlei afkomst. Een avontuurlijk leven waarin creatief probleem-oplossen tot dagelijkse praktijk behoorde! Een geweldige tijd! Vanaf 1997 werkte ik voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. In die periode heb ik een zeer specifieke rij-opleiding gevolgd aan de Politie-academie. In 2014 heb ik ontslag genomen bij het Openbaar Ministerie te Den Haag en ben ik begonnen met Chauffeur Service Boxmeer. Een nieuwe uitdaging.


Inmiddels is een vruchtbare samenwerking tot stand gekomen met o.a. AVANTOR-VWR-International te Boxmeer, maar ook met Exclusive Drive Limousine-service in Well, ALETO-TOURS te Venlo en WWW-ROUW-VIP.NL te Ede.