C.S.Boxmeer

Marijn van Os

 

Mijn diensten

C.S. Boxmeer biedt service voor de korte termijn. Heeft u een chauffeur nodig voor een kortdurend project, een paar uren of slechts één dag? Dan is het zeker de moeite waard contact met mij op te nemen om samen te bespreken wat er mogelijk is.

Algemeen geldt een minimum van 2 uren per dagdeel en een maximum van 36 uren per week. Maar er is uiteraard een passend individueel aanbod voor u te maken! 

Heeft u een privéchauffeur nodig? Ook dat is mogelijk.                                                 Neemt u gerust contact met mij op. Discretie is gewaarborgd!

LET OP; ik rijd alleen met een voertuig van mijn opdrachtgever, dus met uw auto ofwel een door u gehuurd voertuig!

U gaat met het vliegtuig op vakantie of zakenreis? Ik breng u graag met uw eigen auto naar het vliegveld om daarna uw auto te stallen bij uw eigen huis! Zo loopt u geen risico met de vaak kostbare "VALETPARKING' bij de luchthavens. Na afloop van uw reis kom ik u weer ophalen van het vliegveld met uw eigen comfortabele auto! Zo komt u weer veilig en uitgerust thuis! INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Chauffeur service voor vervoer per vrachtauto of touringcar is ook mogelijk! De benodigde ruime ervaring daartoe is aanwezig!

Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. 

Digitale bestuurderskaarten voor taxi, vrachtauto en bus zijn aanwezig,                       evenals geneeskundige verklaring zoals MEDI-bus-pas en CODE-95  t/m  2022

Het certificaat TX-keurmerk is in mijn bezit. 

Ook het Bruseco-Dekra certificaat chauffeur uitvaartvervoer is aanwezig!                           Uitvaartvervoer behoort inmiddels tot mijn specialiteit.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en vraag een offerte!