C.S.Boxmeer

Marijn van Os

 

Mijn diensten

C.S. Boxmeer biedt service voor de korte termijn. Heeft u een chauffeur nodig voor een kortdurend project, een paar uren of slechts één dag? Dan is het zeker de overweging waard contact met mij op te nemen om samen te bespreken wat er mogelijk is.

Algemeen geldt een minimum van 2 uren per dagdeel en een maximum van 36 uren per week. Maar er is uiteraard een passend individueel aanbod voor u te maken! 

Heeft u een privéchauffeur nodig? Ook dat is mogelijk.                                                 Neemt u gerust contact met mij op. Discretie is gewaarborgd!

Chauffeur service voor vervoer per vrachtauto of touringcar is ook mogelijk! De benodigde ruime ervaring daartoe is aanwezig!

Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. 

Digitale bestuurderskaarten voor taxi, vrachtauto en bus zijn aanwezig,                       evenals geneeskundige verklaring zoals MEDI-bus-pas en CODE-95  t/m  2022

Het certificaat TX-keurmerk is in mijn bezit. 

Ook het Bruseco-Dekra certificaat chauffeur uitvaartvervoer is aanwezig!                           Uitvaartvervoer behoort inmiddels tot mijn specialiteit.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en vraag een offerte!